Cryolipolyse

Behandelingen

Cryolipolyse

Je hebt een gezonde leefstijl, je sport misschien al vaak en toch krijg je die hardnekkige vetrolletjes niet weg. De Clatuu is het meest geavanceerde apparaat voor het 360 graden rond bevriezen van vetcellen. Het doel van de behandeling is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar dan zonder operatie of hersteltijd. Hierdoor ontstaat een zeer gebruiksvriendelijke methode en kan je net die paar centimeter “ergernis” laten verdwijnen. Bijvoorbeeld net boven je broekriem, of bij je kin. Andere regio’s die behandeld kunnen worden zijn de love handles, buik, dijen, uitstulpingen die door je bh ontstaan, rug en bovenarmen.

De behandeling

Als eerste wordt gekeken welke applicator het beste aansluit op de probleemzone. Om de opperhuid te beschermen tegen de kou plaatsen we een gelpad. Vervolgens wordt de applicator geplaatst waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Het koeling systeem koelt 360 graden rond en gaat tot -9 graden Celsius. De vetcellen worden dusdanig lang gekoeld dat ze feitelijk langzaam afsterven zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Daarna ruimt ons lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier op. Dat proces wordt apoptose genoemd. Ieder lichaam heeft een bepaald aantal vetcellen en als deze verwijderd zijn kunnen deze niet meer terugkeren. Het zorgt ervoor dat plaatselijk vetophopingen definitief verdwijnen. Het is absoluut geen methode om af te vallen, maar het creëert een plaatselijk, slankere vorm van het lichaam.

De behandeling
If you can squeeze it, you can freeze it.

Duur behandeling en resultaat

De behandeling duurt 40 minuten tot een uur. Daarna mag je het eerste uur niet douchen en die dag geen alcohol drinken. Daarnaast kunt u alles gewoon doen. Probeer voldoende water te drinken en trek makkelijk zittende kleren aan naar de behandeling. Er kunnen uiteraard meerdere zones behandeld worden. Wij hanteren max. 4 zones op 1 dag en na 9-10 weken kunt u dezelfde zones weer behandelen. Pas na enkele weken kunt u zien dat er minder vetcellen aanwezig zijn. Het op natuurlijke wijze verwijderen van afgestorven vetcellen duurt 2,5 tot 3 maanden. Daarom adviseren wij u om niet eerder een 2e of 3e behandeling te ondergaan, omdat het volstrekt zinloos is om dezelfde vetcellen nogmaals te bevriezen.