Informatie over de webshop Obagi en Colorescience

ZO Skin Health en ZO Medical

Ga direct door naar de webshop

In onze Obagi webshop kunt u alle producten van de cosmetische lijn Zo Skin Health en de medische lijn ZO Medical direct kopen. Een regime met ZO Skin Health producten kunt u zelf samenstellen, op basis van de product beschrijvingen. Bij eventuele vragen of advies bij het samenstellen van een regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 0515-411475 (8:00-12:00 uur). Voor de ZO Medical producten adviseren wij u, alvorens deze producten te bestellen, eerst een consult aan te vragen bij de praktijk daar met deze producten vaak een medische aandoening wordt behandeld. Het behandelplan dient soms aangepast te worden of dient voor een optimaal resultaat samen te gaan met bepaalde behandelingen.

U bent dan ook van harte welkom voor een gratis consult in de praktijk waar wij u dan ter plaatse een regime kunnen adviseren, mede op basis van een analyse van uw huid. Hierbij maken wij gebruik van een zeer geavanceerde technologie die ons in staat stelt de hoeveelheid pigment, vaatjes, bacteriën, poriën, littekens, rimpels en zonbeschadiging op en in de huid te meten - en deze in een getal weer te geven met behulp van de VisioFace en MC 1000 huidanalyseapparatuur. Hierna stellen wij samen met u een behandelingsplan op. Daarna kunt u de producten gelijk meenemen.

Vervolg bestellingen kunnen via de webshop van de praktijk geplaatst worden, maar ook telefonisch aan de kliniek worden doorgegeven. Net wat uw voorkeur heeft.

Colorescience

Een sublieme minerale make-up met zonbescherming en door z’n hoge kwaliteit ingrediënten tot meer in staat dan alleen het aanbrengen van een foundation. Met name de primers beschikken over de mogelijkheid fijne lijntje en poriën te egaliseren. Om de kleur voor uw huid vast te stellen kunt u een consult aanvragen bij een van onze huidtherapeuten, zij laat u graag alle mogelijkheden zien.

Voorwaarden Obagi en Colorescience webshop

Uw bestelling wordt namens ons door de officiële distributeur van Obagi producten voor de Benelux direct aan u geleverd. Zo bent u er zeker van dat u originele producten ontvangt die op de juiste manier zijn bereid, opgeslagen en verzonden. Voor elke levering geldt dat de algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden van de officiële distributeur van toepassing zijn.

Verzendkosten zijn € 4,95 voor bestellingen tot en met € 50,- Voor bestellingen daarboven is verzending gratis. Normale levering zal plaatsvinden binnen 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen voor 14:30 uur geplaatst kunnen de volgende dag afgeleverd worden na betaling van € 8,- Deze extra kosten gelden ook voor bestellingen groter dan € 50,-. U kunt uw Obagi webshop producten betalen met iDeal.

Volgens de geldende richtlijnen heeft u het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Zie onderaan deze pagina voor verdere instructies en voorwaarden aangaande retourneren.

Maakt u gebruik van Safari op een Apple computer?

Dan kan het zijn dat de instellingen van Safari gewijzigd moeten worden voordat u iets kunt bestellen. Gaat u dan naar het tabje Safari/Preferences/Safety en klikt u aan “always allow cookies and website data”. Als alternatief kunt u ook via een andere browser bestellen, bijvoorbeeld Google Chrome.

Bezoek de webshop