Colorescience

De minerale make-up van Colorescience maakt niet alleen uw tint prachtig van kleur, maar ondersteunt en beschermt uw huid tevens tegen Uv-stralen. Deze make-up dringt niet door in de huid, maar legt een dun laagje op uw huid waardoor poriën niet verstopt raken. Colorescience geeft geen enkele interactie met uw huid waardoor deze zelfs net na een laserbehandeling, medische peeling of microdermabrasie gebruikt kan worden. Er worden geen chemische of synthetische stoffen in verwerkt en het beschermt u op een prachtige manier tegen UVA en UVB straling en de huid kan rustig blijven ademen. Voor de vrouw die make-up draagt maar niet in de middag een zonnebrandcrème op haar gezicht wil smeren biedt Colorescience een zeer goede uitkomt. Een Sunforgettable Minerale Powder Brush met SPF 30 of SPF 50. U kunt volledig vrijblijvend een consult aanvragen, onze huidtherapeuten laten u graag zien waar deze make-up toe in staat is.

Bekijk hier de watertest Colorscience.

Colorescience versus Oxygenetics

Oxygenetics is een liquid foundation en geeft in sommige gevallen een egalere verdeling van de pigmenten dan Colorescience. Indien Colorescience met behulp van de primer eventuele korstjes en huidlijnen heeft verzacht dan geeft Colorescience een mooiere diepte werking qua kleur dan Oxygenetics.

Indien u een afspraak maakt kan uw huidtherapeut samen met u bekijken welke van deze make-up lijnen het beste bij uw huid past.