Nieuws

Maandag 14 december 2020

Huidtherapie is een contactberoep maar ook een paramedisch beroep. Doordat het een paramedisch beroep is mag de praktijk open blijven. Als het voor u goed voelt dan behandelen wij u graag.

Hartelijke groet,
Patrice & Team Huidtherapeuten

Maandag 12 oktober 2020

We merken dat cliënten die een mondkapje dragen in de wachtkamer, het prettig vinden dat een eventueel ander wachtende cliënt dit ook doet. Zouden we dat voor elkaar kunnen doen? Dat zou heel fijn zijn.

Hartelijke groet,
Patrice van Schuppen & Team

Maandag 11 mei 2020

Vanaf vandaag openen we deuren weer voor ALLE zorg! U bent meer dan welkom.
Zie tevens ons Instagram account vanschuppen_huidtherapie en Facebook voor nog meer informatie.

Hartelijke groet,
Patrice & Team

Maandag 27 april 2020
De praktijk opent dinsdag 28 april haar deuren weer voor zorg die geleverd mag worden volgens de wet Noodverordening artikel 2.4.2 waarin wordt gesteld dat (para)medici hun beroep mogen blijven uitoefenen, mits hier een individuele medische indicatie voor bestaat. Met andere woorden; indien wij een verwijzing van uw arts hebben mogen wij zorg leveren. Zorg met betrekking tot overbeharing van het gelaat door middel van elektrische ontharing en/of laser, acne-behandelingen en oedeemtherapie mag dus doorgang vinden. Voorwaarde is dat alle in verband met COVID-19 benodigde hygiëne-vereisten in acht moeten worden genomen. Cosmetische zorg, zoals het laseren van onderbenen, oksels ect wordt uitgesteld. Zodra wij deze zorg weer mogen leveren leest u dat hier of op Facebook (Van Schuppen Huidtherapie).

Hartelijke groet,
Patrice & Team

Woensdag 1 april 2020

Zoals in de lijn der verwachting woren de Corona-maatregelen verlegd tot en met 28 april. De praktijk blijft dus gesloten.

Voor cliënten met een toename van lymfoedeem vindt in uitzonderlijke gevallen én op verwijzing van een arts, behandelingen plaats.

Producten kunnen nog steeds worden afgehaald. Wel eerst even bellen met het secretariaat 0515-411475 of stuur een bericht via WhatsApp 06-38194542.

Ben je bezig met een ZO Skin Health protocol voor pigmentverschuivingen in je gezicht of voor huidverbetering en wil je extra advies of wil je het opnieuw oppakken? Wij kunnen je middels een gratis video consult begeleiden.

Vraag jij je af of zo'n protocol iets voor jouw huid zou kunnen betekenen? Stel je vraag gerust via een privé bericht of maak een afspraak voor een video consult met één van onze huidtherapeuten.

Zo blijven wij, ook op afstand en indien wenselijk, mensen helpen met hun huid. Wij nemen per mail contact met u op en u wordt, wanneer de rust is wedergekeerd, contact met u op.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar... en hopelijk blijven we ook in deze bizarre tijden de mooie dingen zien! (Zie onze FaceBook pagina Van Schuppen Huidtherapie voor "het moois" en om nog meer op de hoogte te blijven)

Patrice & Team

Dinsdag 24 maart 2020

Beste cliënt,

De praktijk is gesloten. Gisterochtend, nadat ik een aantal cliënten had gezien, voelde het niet goed om nog te behandelen. Ondanks het vertrouwen van veel cliënten in onze protocollaire aanpak, moeten we pas op de plaats maken. Daarnaast is ook vanuit het RIVM en de NVH gisteravond het advies gekomen om volledig te sluiten. Spoedgevallen mogen worden behandeld.

We hebben al veel cliënten gesproken om tot nader orde de afspraak te annuleren. Wij blijven bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp. Zodra de rust is wedergekeerd nemen wij contact met u op of sturen een mail.

Zorg goed van jezelf en voor elkaar!

Patrice van Schuppen & Team

Maandag 16 maart 2020

Beste cliënt,

Ondanks dat we geen negatief advies hebben van de RIVM, de GGD en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten heb ik toch besloten om de praktijk van 16 t/m 22 maart eerst helemaal te sluiten. In de weken daarna, dus vanaf 23 maart, zijn wij wel geopend voor cliënten die graag behandeld willen worden. Mocht het niet veilig voor je aanvoelen, dan kan je ten alle tijde je afspraak annuleren. De veiligheid en de gezondheid van onze cliënten en collega's staat daarin natuurlijk op de eerste plaats.
Wij vragen je dan ook om het volgende:

  • We verwachten dat je onze praktijk niet bezoekt als je verkouden bent, een loopneus hebt, hoest of koorts hebt.
  • Wij verzoeken je om zoveel mogelijk alleen te komen. Indien je afhankelijk bent van vervoer is het een ander verhaal.
    Ook kinderen graag niet in de praktijk.
  • Gelieve zelf 2 handdoeken mee te nemen.

Wij zorgen van onze kant ervoor:

  • Dat u ten hoogste met 1 ander persoon in de wachtkamer zit.
  • Er geen tijdschriften liggen.
  • Er uitzonderlijk vaak, met alcoholdoekjes, deurklinken worden schoongemaakt.

Het zou kunnen zijn dat in de loop van de week, wij als huidtherapeuten in tour-beurt zullen gaan werken, waardoor u opnieuw zal worden benaderd. Wij blijven nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de NVH volgen.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op 0515-411475 of via Whatsapp 06-38194542. In alle overige gevallen kunt u een mail sturen naar info@vanschuppenhuidtherapie.nl. We zullen proberen je email zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze Zo Skin Health Webshop blijft vooralsnog gewoon geopend.

Zorg goed van jezelf en voor elkaar!

Patrice van Schuppen & Team